ВАШ ДОВЕРЕН ПАРТьОР

КОГАТО РАБОТИМ ЗАЕДНО, НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА

ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ МИСИЯТА – НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ

РЕАЛИЗАЦИЯ НА БИЗНЕС ПРОЕКТИ

Посредством нашият екип и партньорска мрежа, Вие можете да получите силен съюзник в лицето на IMD при реализацията на различни проекти за Вашия бизнес. В това видео можете да видите как помогнахме за стартирането на платформата GetFitBG и какво мисли нашия клиент Емил Мичев – за работата на IMD при изпълнението на тази мисия.

НАШАТА БИЗНЕС МРЕЖА МОЖЕ ДА РАБОТИ ЗА ВАС

ПРОУЧВАНИЯ И ПЛАНИРАНЕ

Нашите експерти могат да Ви помогнат с нужните проучвания и планирането на Вашата мисия, за да може проекта Ви да бъде реализиран оптимално и успешно.

ПРЕПОРЪКА НА УСЛУГИ

Всеки проект има нужда от услуги при изпълнението му – дигитални, административни и др. Работим с мрежа от доверени компании и експерти, които препоръчваме.

ВРЪЗКА С КЛЮЧОВИ КОНТАКТИ

Бизнес се прави много по-лесно когато имате топли контакти. Посредством нашата мрежа, ние може да Ви представим на правилните хора.

СКЛЮЧВАНЕ НА СДЕЛКИ

Нашите експерти могат да Ви помогнат при намирането, подготовката и сключването на всяка сделка – за да имате винаги силен коз при реализацията й.

СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ

IMD може да Ви помогне за набирането на финансиране по акселераторски и европейски програми, както и с бизнес кредитиране от банки.

РАЗРЕШАВАНЕ НА КАЗУСИ

Ние знаем, че при реализацията на всеки проект възникват казуси, които няма как да бъдат предвидени. Нашият екип ще Ви помогне за разрешаването им.

ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА!

Ако имате въпроси – и бихте искали да обсъдим лично Вашият проект или запитване, можете директно да си запазите час за безплатна консултация с нашия управител – Пенко Стоев. Ще се радваме да научим повече за Вас и бизнеса Ви!


Запазете час за Консултация