НАШИТЕ УСЛУГИ

СТАРТИРАНЕ И СКАЛИРАНЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Нашият екип от експерти и партньори може да съдейства за най-оптималните решения на Вашите казуси и проекти.

ТЕСТВАНЕ НА БИЗНЕС ИДЕИ

IMD може да Ви помогне да тествате идеята си за бизнес с минимална инвестиция - за да разберете дали пазара реално има нужда от Вашия продукт или услуга.

БИЗНЕС ПЛАНOВЕ И СТРАТЕГИИ

Можем да съдействаме за планирането на Вашия бизнес - с добре изготвен бизнес план можете да намерите финансиране, партньори и дори клиенти за бъдещия Ви проект.

ФИНАНСИРАНЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

IMD може да Ви съдейства за селекцията на правилното финансиране за Вашия бизнес, независимо дали е стартиращ или вече имате установена фирма на пазара.

ДИГИТАЛИЗАЦИЯ И АВТОМАТИЗАЦИИ

IMD работи с експерти и партньори, които могат да съдействат за - Вашия уебсайт, он-лайн маркетинг, IT системи и сигурност, A.I инструменти и автоматизации.

В днешно време всеки се опитва да Ви продаде някакъв курс или нов метод за печелене на пари. Но никой не иска да се ангажира лично с Вас, за да обсъдите как максимално ефективно да реализирате бизнес идеята си – как да я тествате, да създадете бизнес план, да намерите финансиране, да Ви свърже с правилните хора. За това създадохме IMD – за да можем заедно с Вас да направим невъзможното възможно, и най-накрая да имате конкретен план за действие – на достъпна цена!

Пенко Стоев

Съосновател и Управител - IMD

Как Ви помагаме да стартирате бизнес?

По-долу може да видите пълната информация за програмата и размера на инвестицията Ви.

Програма - "Мисия: Zero to Hero"

Работни срещи

Инструменти

Не се изисква плащане или кредитна карта. Ще получите e-mail с инструкции и възможност да изберете удобно за Вас време, в което да проведем първата ни он-лайн среща. 

ТЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА, НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!

0 +лв.

Усвоени средства от клиентите ни с наши бизнес планове

1 +

Завършени проекта

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

„Ако повторението е майка на знанието, то питането е бащата“
Пенко Стоев, Основател на IMD

Цената на всеки проект или услуга се определя индивидуално спрямо неговата сложност, предоставената от Вас информация, вида на бизнеса и неговата структура. Предлагаме както по-бюджетни, така и по-премиум варианти на различните ни услуги.  Моля, изпратете запитване чрез формата ни за контакт, разкажете накратко за Вашия проект – и ще се свържем с Вас, за да изготвим заедно индивидуална оферта.

Никакъв. Това обикновено е тема на разговор ако това е първия Ви бизнес. Ще Ви издаваме фактури на физическо лице.

По време на първата ни среща с Вас, Вие ще получите про-форма фактура от нас за стойността от 188 лева, която трябва да заплатите в 2-дневен срок. След като заплатите фактурата ще получите достъп до всички отбелязани инструменти и продобивки, свързани с програмата. По време на ежемесечните ни срещи за монтиторинг ще получавате отделна про-форма фактура на стойност 71 лева, която отново трябва да заплатите в същия срок. Тези цени са финални и на тях не се начислява ДДС.

Ако Вие имате солиден опит в конкретна сфера, работите 9-5 или като независим консултант, имате нужда от допълнителни доходи – защо не работите с нас по интересни проекти през свободното си време? Моля, изпратете запитване чрез формата ни за контакт, като при интерес ще се свържем с Вас за он-лайн интервю.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ПАРТНьОРИ