НАШИТЕ УСЛУГИ

IMD офис Co-working
Писна ли Ви да работите от вкъщи?

Станете част от най-новия 24/7 Co-working Space в Пловдив

Новото място за стартиране и развитие на бизнес в Пловдив – там, където идеите се превръщат в реалност, бачкаме здраво и се забавляваме качествено!

СТАРТИРАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Нашият екип от експерти и партньори може да съдейства за най-оптималните решения на Вашите казуси и проекти.

БИЗНЕС ПЛАНOВЕ И СТРАТЕГИИ

Можем да съдействаме за планирането на Вашия бизнес - с добре изготвен бизнес план можете да намерите финансиране, партньори и дори клиенти за бъдещия Ви проект.

ФИНАНСИРАНЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

IMD може да Ви съдейства за селекцията на правилното финансиране за Вашия бизнес, независимо дали е стартиращ или вече имате установена фирма на пазара.

ДИГИТАЛИЗАЦИЯ НА БИЗНЕСА

IMD работи с експерти и партньори, които могат да съдействат за дигитализиране на Вашето предприятие - уебсайт, он-лайн маркетинг, киберсигурност, IT системи.

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕСИ

IMD си партнира с множество софтуерни продукти и A.I. инструменти, които да Ви помогнем да интегрирате в ежедневните си операции и маркетингови дейности.

ТЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА, НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!

"Проявените качества коректност, отговорност и професионализъм, дават основание на ръководството на “Стратегическа Сигурност и Охрана” ООД, да препоръчаме IMD като надежден и лоялен партньор, и ръководители на проекти, които имат опита, знанието и умението да изпълняват качествено и в срок възложените им проекти."
Стоян Михайлов
Управител на "Стратегическа Сигурност и Охрана" ООД
"Нашата start-up фирма получи изключително ценна помощ от IMD за изготвянето на професионално структуриран и изчерпателен бизнес план, предназначен за представяне пред потенциални инвеститори в „невъзможно” кратък срок. Екипът, управляван от Пенко Стоев по много интелигентен начин вникна в същността и спецификите на проекта, като представи убедителен собствен маркетингов анализ."
Христо Антов
Управител и Творчески Директор на dRadiant Ltd.
"Професионализъм и коректност! Препоръчвам! Успех!"

ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДИТЕ? ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА!

Ако все още имате въпроси – и бихте искали да обсъдим лично Вашият проект или запитване, можете директно да запазите час за безплатна он-лайн консултация по Zoom с член на нашия екип.

Ще се радваме да научим повече за Вас и бизнеса Ви!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

„Ако повторението е майка на знанието, то питането е бащата“
Пенко Стоев, Основател на IMD

Цената на всеки проект се определя индивидуално спрямо неговата сложност, предоставената от Вас информация, вида на бизнеса и неговата структура. Предлагаме както по-бюджетни, така и по-премиум варианти на различните ни услуги.  Моля, изпратете запитване чрез формата ни за контакт, разкажете накратко за Вашия проект – и ще се свържем с Вас, за да изготвим заедно индивидуална оферта.

Никакъв. Това обикновено е тема на разговор ако имате нужда от бизнес план за първия си бизнес. Ще сключим договор с Вас като физическо лице, както и ще Ви издадем фактура за ФЛ.

Имаме определени критерии, на база които сключваме партньорства с различни фирми, организации и институции. В процеса на работа преценяме дали да продължим с всяко ново партньорство или не. Моля, изпратете запитване чрез формата ни за контакт, за да преценим дали можем да си бъдем полезни. Ако отговорът ни е положителен, ще се свържем с Вас.

Ако Вие имате солиден опит в конкретна сфера, работите 9-5 или като независим консултант, имате нужда от допълнителни доходи – защо не работите с нас по интересни проекти през свободното си време? Моля, изпратете запитване чрез формата ни за контакт, като при интерес ще се свържем с Вас за он-лайн интервю.