За нас

ЗА НАС РАБОТАТА Е УДОВОЛСТВИЕ

Нашите основатели и стартиращ екип са работили заедно в различни компании, като са имали възможността да видят кои практики пречат на един обещаващ бизнес да достигне пълния си потенциал.

Нашият екип се събра, воден от една обща визия – да създадем компания, която да остави думата “невъзможно” в миналото за българските предприемачи. Посредством нашите методи за правене на бизнес и с помощта на мрежата ни от консултанти и компании – сме сигурни, че ще успеем!

за нас

НАШИЯТ ОСНОВЕН ЕКИП

Екипът ни се състои от над 100 експерта в различни области, включително финанси, банково дело, продажби, маркетинг, бизнес развитие, оперативни процеси, IT, киберсигурност, HR, пазарни анализи и др. По-долу можете да видите основният ни екип.

ПЕНКО
СТОЕВ

ОСНОВАТЕЛ
И УПРАВИТЕЛ

ИВАН ПАРУШЕВ, MBA

СЪОСНОВАТЕЛ И
ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

САМ
ХАРДИ

ЕКСПЕРТ
ПРОДАЖБИ

МИЛЕНА ТРИФОНОВА

ЕКСПЕРТ МАРКЕТИНГ
И PR

mitko

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ

СЪОСНОВАТЕЛ НА WD-7, ЕКСПЕРТ SEO И НЕВРОМАРКЕТИНГ

ИВАЙЛО
ГЕРДЖИКОВ

СЪОСНОВАТЕЛ НА WD-7, WEB DEVELOPMENT ЕКСПЕРТ

АТАНАСКА
КОЛЕВА

ЕКСПЕРТ БАНКОВО ДЕЛО И B2B ПРОДАЖБИ

Diana Rangelova

ДИАНА РАНГЕЛОВА

ЕКСПЕРТ БАНКОВО ДЕЛО И БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ

ЖОРО
ДЖУНОВ

ЕКСПЕРТ ФИНАНСИ И ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ

НАШАТА МИСИЯ

“Осигуряване на всички нужни инструменти, знания и кадри, за да може Българският бизнес винаги да просперира в една постоянно променяща се икономика”

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

ВИНАГИ НАМИРАМЕ НАЧИН

Ние истински вярваме, че когато има желание – винаги се намира начин. Мислим нестандартно и това ни позволява да надхитрим „невъзможното“.

easter.egg!

МИСЛИМ ДЪЛГОСРОЧНО

Винаги поставяме дългосрочния успех пред временните ползи. Вярвaме, че това е основополагащ фактор за да можем заедно да победим „невъзможното“.

НЕ НИ Е СТРАХ ОТ АКУЛИТЕ

Без значение размера на Вашата компания, заедно можем да победим всеки Голиат. Нашият екип ще наклони везните на всяка сделка във Ваша полза.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ПАРТНьОРИ

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА!

Ако все още имате въпроси – и бихте искали да обсъдим лично Вашият проект или запитване, можете директно да запазите час за безплатна он-лайн консултация по Zoom с член на нашия екип. 

Ще се радваме да научим повече за Вас и бизнеса Ви!