БИЗНЕС ПЛАНОВЕ

ЗА ВСИЧКИ НУЖДИ НА ВАШИЯ СТАРТИРАЩ ИЛИ СЪЩЕСТВУВАЩ БИЗНЕС

Защо да изберете нас за изработката на Вашия бизнес план и Pitch Deck?

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН И ЕКСПЕРТИ С РЕАЛЕН ОПИТ

За разлика от установените стандарти и методологии в индустрията, ние ще ангажираме експерти с реален опит за конкретното задание по Вашия бизнес план. Ще получите документ, който с гордост да представите където е нужно. 

Работен процес
0 +лв.

Усвоени средства от клиентите ни с наши бизнес планове

1 +

Завършени проекта

"С изключително професионален подход и лично отношение, IMD ми помогнаха да материализирам идеята си, вниквайки в дълбочина и разкривайки редица елементи на бизнеса, за които не бях помислил. Грижата им не се изчерпа със създаването на проекта по задание, а с това неговото стартиране да има максимален шанс за успех. Силно препоръчвам услугите на всеки сериозно настроен предприемач."
"Получихме повече от очакваното от съвместната ни работа с консултантска компания IMD. Изготвеният от тях анализ и бизнес план ни помогнаха да погледнем всеобхватно и същевременно много детайлно на нашите финанси. Считаме, че това е от голямо значение за всяка компания и го препоръчваме."
"Ние от фирма "Инерт Груп Комерс ЕООД" искаме писмено да изразим удовлетворението ни от екипа на IMD. Изготвеният от вас професионален бизнес план значително улесни постигането на нашата цел. Благодарение на усърдната ви работа, успяхме в най-кратки срокове да завършим нашия проект. Ще се радваме и в бъдеще отново да работим заедно!"
"Инерт Груп Комерс" ЕООД

ЗА КОЙ СЕКТОР ЩЕ БЪДЕ ВАШИЯТ БИЗНЕС ПЛАН?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДЕТАЙЛИ