24/7 CO-WORKING SPACE НА IMD

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШЕТО 24/7 ОБЩЕСТВО ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ

НАЙ-НОВИЯТ СПОДЕЛЕН ОФИС В ПЛОВДИВ – ОБЩЕСТВО ОТ ГОТИНИ ХОРА, КОИТО СИ ПОМАГАТ

НАЙ-ДОБРАТА СРЕДА ЗА МАЛКИ БИЗНЕСИ В ПЛОВДИВ

Наемайки бюро в нашето споделено пространство, Вие получавате достъп до контакти, споделени ресурси на нашата бизнес мрежа, полезни събития и разбира се – готини хора, с които работният Ви ден да минава приятно, които са отворени да Ви помогнат при разрешаването на възникнали казуси. Ще имате възможност да се запознаете с потенциални нови партньори и клиенти!

офис диванчета

МЯСТО ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИ С КЛИЕНТИ

Наемайки бюро в нашето споделено пространство, Вие ще имате място, на което да провеждате срещи с потенциални партньори и клиенти без нуждата от допълнително заплащане.

офис кът

GAMING SPACE ЗА РАЗПУСКАНЕ И ТУРНИРИ

В IMD обичаме качественото разпускане с видеоигри – за това предоставяме PS4, който можете да използвате когато пожелаете! За разнообразие организираме турнири по MK11, FIFA и други игри.

стена

ДОБРА СРЕДА ЗА НАЧИНАНИЯТА ВИ

Получавате достъп до библиотека с над 50 книги / e-books свързани с предприемачество, както и до нашата бизнес мрежа от контакти, с които потенциално
да си партнирате.

Всичко, от което се нуждаете на едно място

Търговски Център Гранд, в който се намира нашият споделен офис разполага с множество търговски обекти и съоръжения - EasyPay, мобилни оператори, Супермаркет Лекси, масажни столове, джага, air-hockey, билярден клуб, кафене, различни магазини и услуги - счетоводни, правни, брокерски и т.н.

Бюро за 24 часа

Наемете свободно бюро в Co-Working oфиса ни от 08:00 до 08:00 за 20.00 BGN

Бюро за цял месец

Моля, свържете се с нас на 0879 588 002 от 08:00 до 00:00 всеки ден за повече информация и график. Благодарим Ви за проявения интерес!

Не Ви се говори по телефона и нямате време за он-лайн срещи? Може да се свържете с нас чрез формата ни за контакт, по мейл или WhatsApp.